Депутатът от БСП за България Смиляна Нитова е получила заплашителни

...
Депутатът от БСП за България Смиляна Нитова е получила заплашителни
Коментари Харесай

Заплашили с SMS депутатка от БСП заради областния управител на Хасково

Депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Смиляна Нитова е получила заплашителни SMS-и  след въпрос от парламентарния надзор към служебния министър председател за регионалния шеф на Хасково. Това разгласи заместник-председателят на групата Иван Ченчев от парламентарната естрада.

Ченчев сподели заплашителни известия до нея след след вчерашния въпрос на Нитова към министър-председателя по отношение на дейностите на регионален шеф.

Той уточни, че есемесът е дълъг и приключва по този начин - " ще ви оказа помощ на последващи избори да нямате народен представител от еди-кой си МИР (многомандатен изборен район) ". Вчера можете да ревизирате в стенограмата за кой регионален шеф става дума - регионалният шеф на Хасково, посочи той. 


" Тук не става дума за кохорти, господин президент, тук става дума за народни представители ", разяснява Иван Ченчев

и моли да се вземат ограничения такова освен това да не се случва.

" Виждаме какво е кадруването на служебното държавно управление, само че Българска социалистическа партия няма да допусне което и да е длъжностно лице в страната да си разрешава да заплашва народни представители, както от групата на Българска социалистическа партия, по този начин ще бъдем солидарни с всеки един от вас, който задава въпрос, прави си работата като депутат и се случва това, което се случва ", съобщи той. 

По думите му, това е сериозен въпрос, който би трябвало да скандализира всички депутати и да реагират остро. 

Вчера в границите на парламентарния надзор Смиляна Нитова (БСП) попита какви дейности ще предприеме служебното държавно управление след

оповестена в медиите информация за контрабанден импорт от Турция, в който е забъркано името на регионалния шеф на Хасково.

При съществуването на минимум подозрение във връзка с дейностите на регионалния шеф на Хасково, той ще бъде освободен, съобщи в отговор служебният министър председател Гълъб Донев. 

" Морално и честно е да си подавам оставката като регионален шеф, до момента в който приключат инспекциите на виновните институции, все пак, че изнесената информация е памфлет, скърпен с бели конци, и опит за омаскаряване за дискредитирането ми като герой за правда и правдивост ", написа в профила си във Фейсбук регионалният шеф на Хасково Минко Ангелов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР