Депутатът от БСП Явор Божанков отправи сериозни упреци срещу служебния

...
Депутатът от БСП Явор Божанков отправи сериозни упреци срещу служебния
Коментари Харесай

Явор Божанков, БСП: Не сме протестирали, за да получим ГЕРБ на квадрат

Депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков насочи съществени упреци против служебния кабинет на Гълъб Донев и президента Румен Радев за това, че " реставрират " модела на ръководство на ГЕРБ в интервал на поредна политическа неустановеност.

В " Панорама " на Българска национална телевизия Божанков упрекна служебното държавно управление в това, че преназначава фрагменти, свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи, като е " заменило един боязън с различен боязън " и даде образец със себе си и фамилията си, което е " под непрекъснати инспекции и репресии от всички държавни органи ".

Той уточни и проблема с прокурорските призовки до управлението на Българска социалистическа партия по вътрешната битка сред Кирил Добрев и Корнелия Нинова, като упрекна основния прокурор Иван Гешев, че се намесва в работите на партията.

" Откакто служебният кабинет ръководи, си споделям, че постоянно има накъде по-зле. Не сме се борили и протестирали, с цел да получим ГЕРБ на квадрат. Аз самият съм протестирал в поддръжка на Радев и не съм очаквал, че ще пристигна това до главите ни ", сподели Божанков.

Той разгласи още, че персонално е взел участие в шествия в поддръжка на Украйна " още когато президентът смяташе, че Русия ще завоюва скоро ", само че все пак повтори тезата на Българска социалистическа партия против отказаната покана до съветския дипломат Елеонора Митрофанова за първото съвещание на Народното събрание.

Според Божанков - " наддаването " с предлагането за видеообръщение на Володимир Зеленски на 19 октомври (отложено за различен път) е " сюжет на ГЕРБ ", който цели да се отмести фокуса от проблемите с приходите към " тематика на разделяне " - до момента в който Борисов намерено прави задатъци към " Възраждане " като " партия, с която би работил по-лесно ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР