Депутатът от БСП Явор Божанков, който взривява системно парламентарната група

...
Депутатът от БСП Явор Божанков, който взривява системно парламентарната група
Коментари Харесай

Божанков дири изборните кодове в... Мохаве

Депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков, който взривява редовно парламентарната група на левицата с отзиви " за " изпращането на оръжия за Украйна и срещу връщането на хартиената бюлетина, нажежи мрежата с забавен монтаж пред кактуси. 

Видеото той разгласява в понеделник, няколко дни, откакто Георги Свиленски разгласи, че сътрудника му е на работно посещаване в Съединени американски щати. От фрагментите се виждат кактуси, пред които Божанков е застанал в поза вид Джон Траволта в " Криминале ", трансформирало се в фамозно миймче в последните години. При това на фона на незабравимата мелодия на Хенри Манцини от кино лентата " Пинко розовата пантера ".  

" Диря кодове ", отвръща чистосърдечно депутатът от гражданската квота на Столетницата на въпрос дали не търси в пустинята Мохаве хартиени бюлетини.



А под видеото му се изредиха десетки депутати - от Продължаваме промяната и Демократична България да го бъзикат:

" Божанков, Радвам се, че си добре. По последна информация, с която разполагахме или си бил пратен в Архипелага Гулаг, или си в кораба-затвор от кино лентата със Силвестър Сталоун " Невъзможно бягство ". Второто изглеждаше по-реално, тъй като Свиленски сподели, че си някъде в USA.

Сега виждам, че си избягал от затвор някъде пустинята Мохаве. Хващай дилижанса и се прибирай, че твоите хора тотално полудяха и ми мирише на държавно управление с третия мандат и ваше присъединяване, бели рейсове, блокади, нервозен Румен Гечев. Абе напряко дежавю 1997 година ", написа Радостин Василев от Политическа партия. 

" Божанков, питай Нинова дали знае какво са употребявали социалистите преди да открият свещта? Електричество! Стискаме палци да те забележим скоро ", добавя сътрудника му Иван Христанов. 

А Йордан Терзийски (пак от ПГ на Политическа партия - б.р.) шеговито прибавя: 

" Кактуса е като хартиената бюлетина в изборния кодекс- знаеш че ще те убоде, само че въпреки всичко го пипаш! ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР