Депутатът от БСП Славчо Велков направи изявление на брифинг в

...
Депутатът от БСП Славчо Велков направи изявление на брифинг в
Коментари Харесай

Искат изслушване на шефа на бюрото за СРС заради твърденията, че са подслушвани журналисти, политици и магистрати

Депутатът от Българска социалистическа партия Славчо Велков направи изказване на брифинг в коридорите на Народното събрание след вчерашното съвещание на парламентарната Комисия за надзор на СРС-та и службите за сигурност.

Той осведоми, че на съвещанието са участвали представител на Висш съдебен съвет, основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила, зам.-министър на вътрешните работи и други

„ Предметът бе чуване и приемане на отчета за работата на Националното бюро за надзор на СРС и той бе единомислещо признат “, изясни Велков и добави: „ В хода на съвещанието бяха сложени и въпроси към ръководителя на бюрото господин Бойко Рашков, един от които бе за нерегламентирано подслушване на, изтъквам: политици, магистрати и публицисти. Рашков отговори общо на въпроса, без да конкретизира имена “.

„ Във връзка с обстоятелството, че ние констатирахме тревожни обстоятелства и данни към това изказване по медиите и към активността на бюрото, обвързвана с процедурата на предпазване от използване на СРС, включително заличаване и неунищожаване и благоприятни условия за нерегламентирано потребление. Ние желаеме чуване на ръководителя на националното бюро на съображение член 113 от правилника на закрито съвещание в зала в интервала 29 ноември-2 декември “, разяснява още Славчо Велков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР