Депутатът от БСП Румен Гечев заяви днес в кулоарите на

...
Депутатът от БСП Румен Гечев заяви днес в кулоарите на
Коментари Харесай

Румен Гечев поиска оставката на Владислав Горанов

Депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев съобщи през днешния ден в коридорите на Народното събрание, ч е Владислав Горанов би трябвало да подаде оставка .
Според Гечев
„ Държавната комисия по хазарта е спомагателен орган на министъра на финансите, подкрепя министъра в надзорната активност. Браво, и каква е надзорната активност – няма ги 700 милиона “, сподели Гечев, представен от БНР.
По-рано предприемачът Васил Божков, който е упрекнат в 11 закононарушения и се намира в Обединените арабски емирства, разгласява частична есемес връзка, с лице, записано в телефона му като Влади Горанов.
„ Г-н Божков видяхме ли го в кабинета на премиера? Вие видели ли сте в Европа някъде министър председателите да се срещат с футболни клубове, тъй като аз не съм видял.
То не може да се срещаш по ловни стопанства и да си каниш основни олигарси по кабинетите и след това да пищиш, че ги няма парите. Така че да си взимат шапките и да си вървят “, сподели депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.
" Във всяка цивилизована страна, в която се откри, че финансовият министър е пропуснал стотици милиони, близо милиард в бюжджета, той си отива на секундата. Какво има да разясняваме тук? ",`чуди се Гечев.
Според него н ай-вероятно Държавната финансова ревизия брои кокошките в Костинброд .
" Освен това за какво никой не задава въпрос по какъв начин по този начин Агенцията за финансова ревизия открива 200 млн., а по-късно новата комисия по
хазарта откри 700 млн. И двете са към министъра на финансите.
Те или са некадърници, или крият нещо. Няма значение какви са смс-ите. Г-н Божков видяхме ли го в кабинета на премиера. Видели ли сте някъде в Европа министър председателите да се срещат с футболни клубове? То не може да се срещаш по ловни стопанства и да си каниш основни олигарси в кабинетите и след това да пищиш, че ги няма парите ", добави още проф. Гечев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР