Депутатът от БСП Румен Гечев обвини лидера на БСП Корнелия

...
Депутатът от БСП Румен Гечев обвини лидера на БСП Корнелия
Коментари Харесай

И Румен Гечев се включи в партийната атака срещу Нинова за приватизацията

Депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев упрекна водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за присъединяване в приватизацията по време на държавното управление на Съюз на демократичните сили с министър председател Иван Костов в завършек на 90-те години на 20 в. Пред Би Ти Ви той сподели, че този случай " е доста противен и това вреди на имиджа на партията ".

Темата за присъединяване на Нинова в приватизацията на външнотърговското сдружение " Техноимпекс " беше повдигната от ГЕРБ, които в този момент оферират да се извърши обзор на приватизационните покупко-продажби от оня интервал. В Българска социалистическа партия също има гласове срещу присъединяване на водача в този развой.

Гечев, който е член на необятното управление на Българска социалистическа партия, акцентира, че той персонално няма да допусне " да се трансферира тежестта за грабежа " на неговата партия.

Според Гечев " няма по какъв начин да получиш такава апетитна хапка ", каквито са акциите във външнотърговско сдружение, без партийната поддръжка от ръководещите тогава, тъй като " Техноимпекс " " не е баничарница ".

Гечев, който беше вицепремиер и министър на икономическото развиване в държавното управление на Жан Виденов, позволило банкрут на банките и хиперинфлация през 1996 година, акцентира, че нито той персонално, нито Виденов са взели една акция от което и да било сдружение, а за банкрута на банките отговаряла Българска народна банка, а не кабинетът.

Миналата седмица пред същата телевизия и различен народен представител от Българска социалистическа партия - Красимир Янков, прикани политиците, взели участие в приватизацията, в това число и Нинова, да се отдръпват.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР