Депутатът от БСП Петър Кънев, който е народен представител и

...
Депутатът от БСП Петър Кънев, който е народен представител и
Коментари Харесай

БСП-депутат призна за натиска си върху 19’ пред прокуратурата

Депутатът от Българска социалистическа партия Петър Кънев, който е депутат и в този парламент, на разпита си в прокуратурата по отношение на оказан напън върху 19 минути , си признава чистосърдечно, че е осъществил прилепяне за прекъсване на поредност от изявления – следствие на неговата бизнес-дейност, обвързвана с печатането на така наречен екостикери, печатането на бюлетините и протоколите за изборите в страната, на които самичък е гласуван като претендент, за съмнителни имотни покупко-продажби по морето и недеклариран хотел в противозаконна за градеж зона на първа линия на брега върху купена на безценица общинска земя.

Натискът е сбъднат върху създателя на 19 минути Борис Ангелов за да влияе на публицистите от вестника и уеб страницата да не се ровят в делата на депутата – мултимилионер.

В Постановление от 14 октомври 2022 година на Софийската градска прокуратура написа буквално следното: " Кънев декларира, че изявленията е обсъждал единствено с юриста си Емил Милев и откакто последният не могъл да реализира съгласие с Борис Ангелов, Кънев се отказал да се занимава с тези изявления ”.

Други разпитани по същото досъдебно произвеждане описват по какъв начин депутатът от Българска социалистическа партия ги е търсил посредством помощник " да желае да спомага за прекъсване на изявленията в 19 минути ”.

Разбира се, има и още очевидци, които даже не са разпитани от прокуратурата, които Кънев е упорствал да му посредничат и занапред ще разкрием това. Въпреки че отхвърля, в което прокуратурата не има вяра до дъно, Кънев е чут от очевидци и персонално да реализира контакт по тематиката с Ангелов.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР