Депутатът от БСП Красимир Янков коментира в интервю за novini.bg

...
Депутатът от БСП Красимир Янков коментира в интервю за novini.bg
Коментари Харесай

БСП: Себичността на премиера се пренася върху цялото мнозинство

Депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков разяснява в изявление за novini.bg миналия политически сезон и обясни какво се чува само от ръководещите.

„ По време на миналия политически сезон Народното събрание работеше без да се претрупва “, съобщи Янков. Без проект се правеха промени на законите съгласно обстановката, когато има проблеми, изясни социалистът.

„ Мнозинството от ГЕРБ и Оперативна програма не чува опозицията, не приема никакво предложение на опозицията, даже не даваха ход на законопроектите. Това е проблем на ръководството. Себичността на премиера се придвижва върху цялото болшинство. Те не одобряват непознато мнение и не чуват нито гласа на опозицията, нито на специалистите, а схващат единствено от публичен напън. Ако нещо ще се промени, то ще стане с публичен напън благодарение на опозицията “, сподели левият народен представител.

„ Ние имаме предпочитание да има консенсус по тематики, които са от национално значение – тематиката „ Сигурност “, договорът за добросъседство с Македония “, добави Красимир Янков.

Относно националната сигурност националният представител от Българска социалистическа партия съобщи, че ръководещите не са разбрали, че би трябвало първо да се актуализира тактиката за сигурността и от септември ще би трябвало да се напомни, че е от изключителна значимост обезпечаване на спокойствието, сигурността на българските жители, действието на правораздавателната система.

„ Вероятно ще би трябвало да ги убедим, че не след настъпването на едно събитие стартира работата на Министерство на вътрешните работи, а е противоположното “, сподели Янков.

„ Трябва да сме почтени с българските жители и да се извършват предизборните обещания като да вземем за пример служител на реда във всяко обитаемо място “, добави още Красимир Янков и подсети “В бранш „ Сигурност “ има доста съществени проблеми, които първо би трябвало да бъдат разбрани и по-късно да бъдат решени “.

Цялото изявление с депутата от Българска социалистическа партия Красимир Янков може да гледате по-късно ТУК.

По материала работиха Галя Георгиева и Десислава Станева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР