Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски не уважи

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски не уважи
Коментари Харесай

Нито Пеевски, нито Чакъров влязоха при Радев за консултации

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски не почете консултациите при президента Румен Радев за сформиране на държавно управление в границите на 50-ото Народно заседание.

В постройката на президентската институция влязоха народните представители Искра Михайлова, Хамид Хамид, Йордан Цонев и Халил Летифов. По традиция представителната делегация за съвещания за сформиране на държавно управление се води от водача или водачите на съответната групировка. Дори и в моментите на най-обтегнати връзки сред Българска социалистическа партия и Радев, Корнелия Нинова постоянно е ръководела делегацията на социалистите.

Сред представителите на Движение за права и свободи не беше и другият ръководител на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров.

Бойко Борисов е водачът, който нееднократно е отсъствал от представителната група при съвещания. Малко преди този момент обаче. Като спечелили на последните избори ГЕРБ имат най-голямата парламентарна група и надлежно те ще получат първия мандат за сформиране на държавно управление. На апела на Радев да поемат тази отговорност,
 ГЕРБ предлага държавно управление на малцинството
ГЕРБ предлага държавно управление на малцинството

Според Борисов няма по какъв начин да се осъществя друго държавно управление с изключение на с първия мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР