Депутатът от БСП Филип Попов говори в предаването Твоят ден

...
Депутатът от БСП Филип Попов говори в предаването Твоят ден
Коментари Харесай

Филип Попов, БСП: Тезите на Радев се допират до тези на Борисов

Депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов приказва в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS за настоящата политическа обстановка у нас.

" Тезите на Радев се допират до тези на Борисов. Действията му демонстрираха присъединение към новата коалиция, образувана в Народно събрание. Консултациите при него бяха проформа. Очакваме да има представители на Българска социалистическа партия в служебния кабинет, само че това се прави зад тила на органите на партията ", съобщи той.

Според него Нинова разумно е припомнила на президента, че първоначално го е подкрепила. " Статуковото и моделът, против който се борихме, се завърна. Няма да има трети късмет за Има Такъв Народ. Те са деструктивни. Очаква ни ниска изборна интензивност, не успяхме да гласуваме смяната в Изборния кодекс за комбинирано гласоподаване ", сподели той. 

По думите му " Възраждане ", Движение за права и свободи, ГЕРБ и Има Такъв Народ смъкнаха този кабинет и хвърлиха страната в безпорядък. " Ние прокарахме обществен бюджет в размер на 23 милиарда лв., което е казус. Нашата оценка за тези няколко месеца ръководство са позитивни. Българска социалистическа партия беше стабилизиращият фактор в обединението ", съобщи Попов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР