Депутатът от Атака Десислав Чуколов обяви в НС, че очаква

...
Депутатът от Атака Десислав Чуколов обяви в НС, че очаква
Коментари Харесай

Атака иска изслушване на Каракачанов по сделките с имоти в МО

Депутатът от „ Атака ” Десислав Чуколов разгласи в Народно събрание, че чака ГЕРБ да ги поддържат за чуване на вицепремиера Красимир Каракачанов идната седмица, предава БГНЕС.
„ Ние настояваме за отговори за това какви парцели продава, какви парцели е продал, кой управлява тези продажби. Направихме си труда да съберем информация. От 2017 година първите покупко-продажби са почнали юни-юли. Кога се трансформира Министерството на защитата в организация за недвижими парцели? Това са парцели, които не са малко ”, разгласи Чуколов.
„ Тези парцели са хиляди на апетитни места. Имот в пловдивско - околност „ Капсида ” край Пловдив, за 9.80 на квадратен метър. Продава я на цена пет пъти по-малка от пазарната. В центъра на София на „ Цар Борис III ” в Божурище покупко-продажби по морето 96 декара, в Несебър цена 52 лв. на квадратен метър. МО планува и други парцели, които да се продават. Три полуострова в Южното Черноморие. Първия 110 декара, вторият 20 декара. МО се трансформира в най-голямата организация за парцели, които са за застрояване ”, сподели още Чуколов.
От „ Атака “ оферират мораториум върху продажбата на парцели и да има конструкция, която да ръководи държавното имущество. От Вътрешна македонска революционна организация отхвърлиха коментар по изказванията на някогашните си съдружни сътрудници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР