Депутатът от 47-ото Народно събрание и бивш областен управител на

...
Депутатът от 47-ото Народно събрание и бивш областен управител на
Коментари Харесай

Димитър Иванов отново повежда листата на ГЕРБ-СДС в Ямбол за предстоящите избори

Депутатът от 47-ото Народно заседание и някогашен регионален шеф на Ямбол Димитър Иванов още веднъж повежда листата на ГЕРБ- в 31-ви Ямболски многомандатен изборен регион (МИР). Листата на обединението за парламентарните избори на 2 октомври включва осем претенденти за народни представители.

„ е политическата мощ, която е потвърдила, че може да носи отговорност и да ръководи сполучливо. Време е още веднъж да поеме отговорност за стабилността, сигурността и развиването на страната, и на хората “, сподели Иванов по време на регистрацията в Районната изборна комисия.

Той добави, че задачата на обединението „ ГЕРБ- “ е да върне доверието на хората в политиката. „ Да предложим на хората политиките, които ще изведат страната ни от тоталната рецесия, в която единствено за година ни въвлякоха “, сподели Иванов.



По думите му листата е добре уравновесена и експертна. „ Всичките осем претенденти са положителни експерти и общественици, които работят за родните си места, а не са просто изборни туристи “, добави лидерът.

Листа на „ ГЕРБ- “ за 31-ви МИР – Ямбол:

1.       Димитър Ангелов Иванов

2.       Снежана Христова Делчева

3.       Николай Костов Костадинов

4.       Мартин Михайлов Петков

5.       Иван Парушев Митев

6.       Диляна Кръстева Ставрева

7.       Мирослав Георгиев Козарев

8.       Станчо Кирилов Стоименов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР