Депутатът на Социалистическата партия на Сърбия Звонимир Стевич подаде оставката

...
Депутатът на Социалистическата партия на Сърбия Звонимир Стевич подаде оставката
Коментари Харесай

Депутатът на Социалистическата партия на Сърбия, хванат да гледа порно, подаде оставката

Депутатът на Социалистическата партия на Сърбия Звонимир Стевич подаде оставката си, откакто беше сниман да гледа филм за възрастни на мобилния си телефон по време на специфичното парламентарно съвещание за Косово, съобщи белградската организация Бета.

Миналата седмица сръбският парламент заседава по предложение на сръбското държавно управление, като единствената точка в дневния ред беше отчетът на държавната Служба за Косово за договарянията с Прищина в интервала от септември предходната година доникъде на януари тази година. 

Президентът на Сърбия Александър Вучич разяснява през вчерашния ден вечерта, че не е удовлетворен от неувереното отношение на съдружните си сътрудници (Социалистическата партия на Сърбия) на парламентарното съвещание за Косово, когато СПС не зае изрично страната на Сръбската прогресивна партия на Вучич. Непосредствено след изказването на президента, в обществените мрежи се появи видео, на което се вижда по какъв начин народен представител гледа клип с експлицитно полово наличие по време на съвещанието.

Депутатът Звонимир Стевич е член на парламентарната комисия за Косово. Според информация на Бета, Стевич е подал оставката си през днешния ден.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР