Депутатът на ГЕРБ Пламен Нунев ще оглави парламентарната комисия по

...
Депутатът на ГЕРБ Пламен Нунев ще оглави парламентарната комисия по
Коментари Харесай

Пламен Нунев ще замести Цветанов като председател на Комисията по вътрешна сигурност

Депутатът на ГЕРБ Пламен Нунев ще оглави парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред на мястото на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Днес бе призната оставката на Цветанов като депутат, като по този метод се отдръпна и от поста си на ръководител на ПГ на ГЕРБ, както и ръководител на вътрешната комисия. Оставката на Цветанов е разследване на абсурда с жилищата, добити от фрагменти на ГЕРБ на цени под пазарните.

Към момента Нунев е член на вътрешната комисия  и заместник-председател на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфични разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия. 

Нунев е специалист по сигурност и член на Изпълнителната комисия на партията. Избран е от ГЕРБ в 19-и многомандатен изборен регион - Русе и е регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ - Русе. Народен представител от 41-то, 42-ро и 44-то Народно заседание. 

Д-р Даниела Дариткова към този момент публично встъпи в ролята си на ръководител на ПГ на ГЕРБ на мястото на Цветанов, заяви зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов по време на пленарното съвещание по-рано през днешния ден. Той разгласи, че писмото е постъпило до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. 

Дариткова също е член на Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ. Тя е народен представител в 41-вото, 42-рото, 43-тото и 44-тото Народно заседание, определена от 22-ри Многомандатен изборен регион - Смолян. Към момента Дариткова е ръководител е на парламентарната комисия по здравни въпроси и е член на Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите в Народното събрание, както и на групите за другарство на България с Казахстан, Израел, Латвия, Литва, Холандия, Чили, Гърция, Русия, Словакия и Узбекистан.

Депутатското място на Цветанов пи трябвало да бъде заето от 27-годишния играч по мотокрос Георги Недев, който е бил определен с феномена 11/11. Той е общински консултант във Велико Търново и е приключил завършил педагогика на образованието по физкултура и магистратура по обществена администрация във Великотърновския университет. Недев обаче разяснява, че още не е сигурен дали би желал да поеме поста.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР