Депутатът на ГЕРБ Пламен Нунев оглави парламентарната комисия по вътрешна

...
Депутатът на ГЕРБ Пламен Нунев оглави парламентарната комисия по вътрешна
Коментари Харесай

Пламен Нунев замести Цветанов като председател на Комисията по вътрешна сигурност

Депутатът на ГЕРБ Пламен Нунев оглави парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред на мястото на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Законопроектът за промени в управлението на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред бе импортирано от ръководителя на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и бе признато от депутатите през днешния ден.

Това се наложи откакто Цветан Цветанов подаде оставка като депутат и по този метод се отдръпна и от поста си на ръководител на ПГ на ГЕРБ, както и ръководител на вътрешната комисия. Оставката на Цветанов е разследване на абсурда с жилищата, добити от фрагменти на ГЕРБ на цени под пазарните.

Досега Нунев бе член на вътрешната комисия и заместник-председател на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфични разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия.

Нунев е специалист по сигурност и член на Изпълнителната комисия на партията. Избран е от ГЕРБ в 19-и многомандатен изборен регион - Русе и е регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ - Русе. Народен представител от 41-то, 42-ро и 44-то Народно заседание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР