Депутатът на ГЕРБ Десислава Атанасова обърка думи на президента на

...
Депутатът на ГЕРБ Десислава Атанасова обърка думи на президента на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова от ГЕРБ обърка думи на Лукашенко с Бойко Борисов

Депутатът на ГЕРБ Десислава Атанасова обърка думи на президента на Беларус Александър Лукашенко с евентуално изявление на премиера Бойко Борисов. Това се случи в неделя в предаването “120 минути” на бТВ.

Тя бе предизвикана с въпроса - може ли да каже чий е този откъс - “Нуждаем се от нова конституция. Ще предам пълномощията си по конституция, само че не под натиска или посредством улицата”?

Атанасова отговори - “Тези думи мисля, че са на премиера Борисов”. “Не, тези думи са на Александър Лукашенко”, отвърна водещата Мария Цънцарова и попита дали Атанасова не се тормози, че един президент, приет за деспот и министър председателят Бойко Борисов изваждат план за нова конституция против протестиращите?

“В никакъв случай не може да се направи сходен паралел. За тирания, в случай че се приказва, то няма да излъчвате всекидневно протестните дейности на хората, които са над 100 дни на протеста”, сподели Атанасова.

На пряк въпрос за какво е объркала президентът на Беларус Александър Лукашенко с Борисов, тя отговори - “Може би тъй като не съм се замисляла над цитатите на Лукашенко. Очаквах, че ще ме провокирате с откъс от Бойко Борисов”.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР