Депутатът коментира, че все още не знае колко точно трябва

...
Депутатът коментира, че все още не знае колко точно трябва
Коментари Харесай

Стоян Мирчев посочи чие име се спряга за кандидат на БСП на местните избори

Депутатът разяснява, че към момента не знае какъв брой тъкмо би трябвало да върнат Българска социалистическа партия от надвзети партийни дотации. Той добави, че всички политически сили в Народното събрание са единомислещи, че парите би трябвало да се върнат.

„ Човекът на „ Позитано 20”, който дава отговор за тези неща е попитал, тъй като е имал подозрения, че сумата е по-висока, от Министерство на финансите не са му дали отговор – споделили са, че всичко е наред. Ако има виновност, тя е във финансовото министерство, че не са наблюдавали вярната сума”, сподели националният представител.

Социалистът добави, че в левицата има недоразумение, само че чака по време на Конгреса обстановката да се обясни.

„ На този стадий партията демонстрира, че не желае Корнелия Нинова да подава оставка, изключително в миг, когато ни предстоят избори. От цялата страна валят писма, в които пишат, че не е в този момент времето и макар че загубихме изборите – сме създали пробиви”, уточни депутатът.

Стоян Мирчев съобщи, че се спрягат имена за локалните избори, които са симпатизанти отвън твърдите ядра на партията.

„ Решение за Мая Манолова няма. Това е коментар на господин Паргов. Може би той припознава като подобен човек Мая Манолова. Тя е човек с престиж в обществото, само че преди да я разясняваме, би трябвало да попитаме и нея какво мисли по въпроса”, уточни депутатът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР