Депутатът Искрен Митев от Продължаваме промяната беше силно критичен към

...
Депутатът Искрен Митев от Продължаваме промяната беше силно критичен към
Коментари Харесай

Искрен Митев от ПП: Не можех да разбера от какво е обиден Слави

Депутатът Искрен Митев от " Продължаваме промяната " беше мощно сериозен към водача на " ИТН " Слави Трифонов, който разгласи, че стопира присъединяване на партията в договарянията за сформиране на държавно управление с третия мандат, връчен на Българска социалистическа партия.

" Не можех да схвана от какво е афектиран Слави Трифонов. Гледах неговото изказване няколко пъти и яд е това, което изпитвам, към един човек, който имаше опцията да даде късмет на България да има едно устойчиво ръководство, да вземем значимите решения за една страна, която е изправена пред една от може би най-тежките рецесии в Европа и в България, която следва зимата ".

" Вчера си припомних за какво българските жители ненавиждат политиците. А точно, тъй като когато би трябвало да се вземат виновни решения, някой си политик пояснява избрани думи като засегнатост против него ", разяснява Митев в " Тази събота ".

" Гледах три пъти срещата на " Демократична България " в Народно събрание и считам, че това беше една извънредно естествена среща и не чух нищо ужасно в нея. Чувал съм много по-страшни неща от трибуната ", съобщи Митев.

" Не мога да допускам, че Слави Трифонов заради тази причина е подготвен да приключи договарянията. Изумен съм. Според мен не остана подобен народ, който повече може да повярва на " ИТН ". Не знам на какви избори ще вървят тези хора ", добави депутатът от Политическа партия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР