Депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, изложи мотивите си

...
Депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, изложи мотивите си
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Получих послание, че ако продължа да подкрепям ПП, ще загубя най-ценното

Депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, изложи претекстовете си за какво поддържа препоръчаното държавно управление на " Продължаваме промяната " от парламентарната естрада.

" Когато получих покана да се причисля към този план от господин Кирил Петков, аз бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на господин Василев и на другите участници ", изясни той.

По думите му обаче това не е било задоволително, с цел да повярва в триумфа им и разкри, че е направил и нещо друго:

" С някои от вас се познаваме, с други сме другари - обърна се той към народните представители. Познавам вашите началници и спонсори, и по тази причина направих нещо друго - взех решение да попитам тях: " Що за хора са Кирил и Асен? Защо не би трябвало да им имам вяра? ".

Той посочи, че не е получил нито една информация по въпроса, а нещо друго.

" Но получих едно доста недвусмислено обръщение - че в случай че продължа да ги поддържам - ще изгубя най-ценното нещо, което имам. И ми се желае хората, създатели на концепцията да получа това обръщение, да знаят, че то е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този тим. Аз имам вяра в него и съм уверен, че той ще работи за България ", съобщи Петров.



Главният прокурор Иван Гешев е декларирал в коридорите на Народното събрание, че няма информация за заканите. Но е призовал проверяващ прокурор да се самосезира, в случай че в действителност има такава опасност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР