Депутатът Георги Георгиев е кандидатът за кмет на община Хасково

...
Депутатът Георги Георгиев е кандидатът за кмет на община Хасково
Коментари Харесай

Депутатът Георги Георгиев е кандидатът за кмет на Хасково на Възраждане

Депутатът Георги Георгиев е претендентът за кмет на община Хасково на политическа партия (ПП) " " за идния локален избор на 29 октомври. Кандидатурата му бе показана на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция.

Георгиев бе депутат и в 47-ия и 48-ия парламент.

Имаме амбициозната задача на тези избори да стигнем на балотаж и да спечелим, сподели ръководителят на локалната конструкция на политическата мощ Ясен Колев.

Георгиев показа главните цели в бъдещото ръководство на южния регионален център, които по думите му са в една повърхност като значимост и които би трябвало да бъдат изпълнени в незабавен порядък. Това са инфраструктурата - за водоснабдяване и канализация, и пътна, свърхнатовареният трафик и неналичието на задоволително места за паркиране, демографският проблем - резултат от ниските приходи в региона и дребните обитаеми места в общината, които по думите му са безусловно изоставени.

Георгиев ще е и лидер на листата за общински съветници. След него в нея се подреждат ръководителят на локалната организация Ясен Колев, зам.-председателят Атанас Кръстев и организационният секретар Красимира Христова.    
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР