Депутатът Емил Димитров, известен като Ревизоро, е номинацията на Обединените

...
Депутатът Емил Димитров, известен като Ревизоро, е номинацията на Обединените
Коментари Харесай

Патриотите заложиха на перничанин да овладее кризата с водата в Перник

Депутатът Емил Димитров, прочут като Ревизоро, е номинацията на Обединените патриоти за нов екоминистър. Това стана ясно след съвещание на Коалиционния съвет. Емил Димитров е народен представител от парламентарната група на Обединените патриоти, управлява комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система, също по този начин е някогашен шеф на Агенция " Митници ". Бил е и основен секретар на регионалната администрация в Перник. Той самият е от Перник.

Патриотите заложиха на перничанин да овладее спешната обстановка с водата в Перник. Емил Димитров изясни, че е приел номинацията в името на стабилността на властта.

Ще се справите ли с поста?

Емил Димитров - Ами щом желаете предварителни избори, правете ги. Не желая да има напрежение, желая мандатът да се изкара до дъно. Очевидно би трябвало да се заплати доста висока цена, явно са решили, че аз би трябвало да я платя. Не горя от предпочитание, само че в случай че някоя работа би трябвало да се свърши, ще я свърша.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация уточни какво чакат от Емил Димитров.
Красимир Каракачанов - вицепремиер и водач на Вътрешна македонска революционна организация: Основната му задача ще бъде, макар че не му е директно обвързване, да се наеме с едни тотални инспекции, в случай че желаете ги наречете проверки, на цялата система, която води освен Перник, само че и други градове към заплахата от основаване на сходно състояние като в Перник.
Каракачанов, който преди дни дефинира ареста на Нено Димов като показно ликвидиране на политическата му кариера, още веднъж даде да се разбере, че не са съгласни с дейностите против него.
Красимир Каракачанов, вицепремиер: Ние изразихме нашата позиция, че ние не одобряваме Нено Димов да бъде изкупителна жертва за всички неточности, които са провеждани години обратно.
Не смятате ли, че и вие може да се превърнете в изкупителна жертва?

Емил Димитров: Не съм жертва.
Номинираният за министър разяснява в собствен жанр ареста на Нено Димов.
Емил Димитров: Коментарът ми е, че първата ми работа е да се разведа с жена ми, с която от 20 години живеем дружно, да си приключа всички сметки и да ги подаря на децата, с цел да не пристигна някой на следващия ден нещо от дедо им останало, да му го вземат, и като имам една карта в джоба с хиляда лв. ще отида в министерството, да е несъмнено като ме задържат, няма да има какво да вземат най-малко на децата.
Емил Димитров сподели също, че следва да се запознае със обстановката в Перник.
Емил Димитров: Не съм ходил нито веднъж там, макар че съм роден в Перник, аз знам защо става въпрос, само че не съм ходил, нито съм видял стена, нито нищо.
Това от през вчерашния ден ли е или от 100 години, за какво от самото начало е текло, пък в този момент водата липсва. Ако не даваме вода на бизнеса, значи ли, че българския бизнес би трябвало да си отиде в чужбина. Защото в случай че даваме вода, отиваш в пандиза.

Валери Симеонов отхвърли да предвижда по какъв начин абсурдът с ареста на Нено Димов ще повлияе на обединението.
Валери Симеонов - водач на НФСБ: След този извънредно противен съдружен съвет, който имахме, не мога да ви отговоря. - Стабилна ли е обединението - от кое място да знам. - Откъде да знам? Вашето мнение? Трябва да си потегли...Трябва ли да се обадя на 112, с цел да ми спомагат?  © БГНЕСВалентин Николов - ГЕРБ: Не имам вяра да се отрази това на съдружната непоклатимост, а въпреки това в последна сметка ние постоянно сме желали правозащитните органи да покажат неотстъпчивост и те я посочваха, в този момент сме недоволни, тъй че не мога да разясня.Г-н Димитров е интелигентен човек, тъй че се надявам да се оправи.Емил Караниколов - министър на стопанската система: При всички положения той е фигура, която ще се оправи, а ресорът е доста тежък и ни би трябвало подобен човек.
Кандидатурата на Емил Димитров би трябвало да бъде гласувана на следващия ден в Народното събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР