Депутатът е издател по професия и активен доброволец, но напоследък

...
Депутатът е издател по професия и активен доброволец, но напоследък
Коментари Харесай

И мъж на годината е… Манол Пейков от ДБ


Депутатът е издател по специалност и деен доброволец, само че в последно време е по-популярен с цинизмите, които изръси от най-високата естрада в страната

Манол Пейков завоюва наградата за „ Мъж на годината “ 2022 година на „ Дарик “ радио. Той получи премията си на гала в четвъртък вечерта.

С резултат безспорен връх – 79% от гласовете, Пейков остави надалеч след себе си в битката за наградата спасителите на Сашко от Перник – Веселин Георгиев и Милко Михалков, както и Алберт Попов за достижението му на Световната купа по ски алпийски дисциплини, каквото България не е имала от 39 години насам.

Пейков беше предлагат поради дейната си доброволческа активност за събиране на финансова и материална помощ за потърпевшите от войната хора в Украйна, и от земетресенията в Турция и Сирия.

„ Благодаря на Дарик радио за номинацията, на слушателите им за страхотната поддръжка, на Георги Лозанов за проникновеното показване, на Драгомир Симеонов за въпросите и на Христов за сабята. Благодаря на родителите ми за образеца, който са ми давали през целия ми живот и на фамилията ми, задето ме харесват и обичат подобен, какъвто съм. Но най-много благодаря на десетките хиляди хора, които ми повярваха и ми повериха парите си, времето си, ентусиазма си, устрема си да покажем един на различен – а затова и на света – по-доброто, по-чистото си лице. Тази премия е за всички тях “, написа Пейков във Facebook.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР