Депутатът Делян Добрев е тясно свързан с актуалната Мис България

...
Депутатът Делян Добрев е тясно свързан с актуалната Мис България
Коментари Харесай

Тамара с носа роднина на Делян Добрев!

Депутатът Делян Добрев е тясно обвързван с настоящата Мис България Тамара Георгиева, научи HotArena.

Миската се популяризира не толкоз с короната, в сравнение с с дължината на носа си. Хубавицата с най – коментиран обонятелен орган е родственик на някогашния министър на енергетиката, тъй като майка й била братовчедка на Добрев .

Фамилията пазела този факт в дълбока загадка, да не би някой да се усъмни, че политикът е ходатайствал Тамара да завоюва наградата, писа „ Галерия “.

Тя се окичи с купата „ Мис “ на последното издание на състезанието през ноември предходната година.

Изборът й за хубавица №1 разбуни духовете в обществото. В янълка на раздора се трансформира таман носът й, който по всеобщо мнение не дава отговор на стандартите за хубост. Заради това и Тамара си завоюва прозвището Миската с носа и Мис Нос.

През предходната есен, малко преди Георгиева да стане Мис, избухна абсурдът „ Кумгейт “, в който съществена роля играеше Делян Добрев. Той бе упрекнат от Елена Йончева и Българска социалистическа партия че е назначил половината си рода на работа в общината в родното си Хасково. Бившият министър се оправда, че не е стартирал околните си, само че в дребните градове всички са братовчеди.

Депутатът даже подаде оставка, само че Народното събрание отхвърли да я одобри и той още веднъж седна на банката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР