Депутат от Руската дума изненадващо подкрепи Левски. Става въпрос за

...
Депутат от Руската дума изненадващо подкрепи Левски. Става въпрос за
Коментари Харесай

Руски депутат за Левски: Щяхме ли да играем срещу отбор с украинско знаме?

Депутат от Руската дума изненадващо поддържа Левски. Става въпрос за Светлана Журова, която бе потърсена за коментар от " Мач Тв ".

Медиятa първа раздуха абсурда.

" През 2020 година Левски беше пред банкрут и почитателите го избавиха. Те вложиха доста пари в клуба. И в този момент споделят: След като спасихме клуба, имаме право да желаеме това, което считаме, че е вярно. Представете си почитатели да избавят клуба от банкрут, а не спонсори, не някакви олигарси. Вече могат да претендират за нещо. Слава Богу, че не се съгласихме на тези мачове, тъй като какво щяхме да вършим, в случай че те бяха излезли с украински флагове, с украински екипи? Щяхме ли да играем против тях? Тогава те щяха да крещят, в случай че ние не бяхме излезли. Хубаво е, че се разминахме с тази алтернатива. Тук не става въпрос за спорт. Спортните арени се трансфораха в място за политически игри.
 Левски не се разделя с Пламен Андреев, даже и против 1 милион лв.
Левски не се разделя с Пламен Андреев, даже и против 1 милион лв.

Било му рано

Не е вярно! Пиер дьо Кубертен се опита да блокира това, само че не съумя. Той предизвести, че спортът не би трябвало да се смесва с политиката ", разгласи олимпийската шампионка, представена от " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР