Депутът от ПП Андрей Гюров коментира темата за евентуални предсрочни

...
Депутът от ПП Андрей Гюров коментира темата за евентуални предсрочни
Коментари Харесай

Благоевградският депутат Андрей Гюров обяви дали ще има предсрочни избори

Депутът от Политическа партия Андрей Гюров разяснява тематиката за възможни предварителни избори. Благоевградският национален фаворит засегна и скандалната стиуацияс избора на шеф на Българска народна банка.

"На този стадий не се готвим за предварителни избори ", съобщи ръководителят на парламентарната група на "Продължаваме смяната " Андрей Гюров.

"Нормално е в една коалиция да има разнообразни отзиви за целите пред другите регулатори, в тази ситуация Българска народна банка, и да имат разнообразни показа кои хора биха изпълнили със наличие съответните промени. За нас работата на регулаторите в интерес на обществото е безспорен приоритет. В това сме много единни.

Следващата стъпка, по която работим, е един работещ механизъм за взимане на решение, когато има разнообразни възгледи вътре в обединението. Направили сме предложение към съдружните ни сътрудници - да имаме механизъм и да издигаме единни кандидатури за органите, които се избират от Народното събрание ", сподели Гюров пред БНР.

Припомняме самият той отдръпна кандидатурата си за шеф на Българска народна банка. Гюров акцентира, че сега обединението няма компромисна обща фигура за претендент за шеф на Народната банка.

"И в обединението, и в експертните среди желанието е тази фигура да бъде отвън парламентарните групи, с цел да се отстрани всякакво подозрение за политическа обязаност. Това ще бъде едно изискване. Моята позиция като ръководител на ПГ на Политическа партия повдига въпроси по отношение на политизирането на тази позиция, което не би било в полза на регулатора. На този стадий не мисля, че това е един от работещите разновидности ", сподели Гюров.

Като различен образец за тематика, по която има разнообразни мнение в обединението, той уточни разискването за изпращане на оръжия за Украйна. "По опция този въпрос би трябвало да бъде изчистен сред съдружните сътрудници, преди да влезе в пленарна зала. Трябва да се реши кое би било най-хубавото решение за страната - да отидем в интервал на една нова политическа рецесия или да предприемем дейности, които не са съгласувани с всички членове на обединението ", счита депутатът от Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР