Депутат от партията на президента Еманюел Макрон обяви, че се

...
Депутат от партията на президента Еманюел Макрон обяви, че се
Коментари Харесай

Интрига в кметската надпревара за Париж

Депутат от партията на президента Еманюел Макрон разгласи, че се кандидатира като самостоятелен претендент. По-рано партията " Република напред " го отхвърли и дефинира различен представител на локалните избори идната година.

Математическият талант Седрик Вилани разгласи, че се кандидатира като самостоятелен претендент на изборите за кмет на Париж. Решението си той разгласи в заведение в 14-ти регион на френската столица след съвсем два месеца догадки и спекулации.
Седрик Вилани, самостоятелен претендент за кмет на Париж: През целия си живот преди политиката съм образувал екипи за решаването на комплицирани проблеми. Влизайки в политиката, откакто бях изпитал свободата на кариера в гражданското общество, желаех да се посветя на тази промяна. Преди лятото участвах в развой по избирането на претендент и осъзнах рестриктивните мерки на политическата система.
Партията на Еманюел Макрон номинира някогашния държавен представител Бенжамен Гриво за собствен претендент за локалния избор. Тогава съперникът му Седрик Вилани призна провалянето си, още преди изпълнителното бюро на партията да разгласи решението си.

Проучване демонстрира, че математикът Вилани се употребява с повече утвърждение измежду французите в съпоставяне със противника си, само че Гриво е много по-известен.

Със сигурност и двамата претенденти ще се опитат да победят на изборите през март 2020 година сегашния градоначалник-социалист Ан Идалго.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР