Депутът на ГЕРБ Десислава Атанасова приписа на премиера Бойко Борисов

...
Депутът на ГЕРБ Десислава Атанасова приписа на премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Лаф гаф: Депутът на ГЕРБ Десислава Атанасова обърка Борисов с Лукашенко

Депутът на ГЕРБ Десислава Атанасова приписа на премиера Бойко Борисов изявление на властническия президент на Беларус Александър Лукашенко по адрес на нестихващите митинги против властта му в ефира на БТВ.

Водещата ѝ прочете следния откъс: " Нуждаем се от нова конституция, ще предам пълномощията си по конституция, само че не под натиска или посредством улицата ".

" В никакъв случай не може да се направи този паралел ", отсече Атанасова, а на въпрос за какво тогава сама се е объркала, сподели:  " Не съм се замисляла за изявленията на Лукашенко , чаках, че ще ме предизвикате с имитация на премиера. "

" Съвременните будители са на всички места към нас. И младите будни хора, които са на площада, и учителите, българските лекари, които осветяват нощите, с цел да покажат и да насочат вниманието към грижата за всеки един и за себе си и за обществото ни ", сподели още Атанасова в телевизионно изявление.

На въпрос дали има будители измежду политиците, Атанасова разяснява, че има такива. " Сред моите сътрудници има хора, които могат да бъдат наречени модерни будители ", уточни още Атанасова. На въпрос кои са актуалните будители измежду политиците, Атанасова отговори: " Вижте, ще бъде изрично може би неточно да посоча едно, две или три имена. Нека да кажа, че за последните 30 години хората, които са били стожери на демокрацията, на демократичните процеси. Даже тези, които при приемането на актуалната Конституция се опълчиха и оповестиха гладна стачка. В съвремието ни има също такива хора ".

Десислава Атанасова се спря и на тематиката за нова Конституция. Тя акцентира, че нова Конституция се приема от Велико народно събрание и добави: " Държа да отбележа, че единственото, което може да направи 44-ото Народно заседание е да вземе решение за осъществяване на избори за Велико народно събрание и за разформироване на сегашния парламент "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР