Депо за наркотици е открито в дома на известния в

...
Депо за наркотици е открито в дома на известния в
Коментари Харесай

Депо за дрога откриха в дома на Трайчо Бичкията в Петрич, задържаха го

Депо за опиати е намерено в дома на известния в Петрич Трайчо Митов, с прякор Бичкията, при акция на полицията, заяви районният уебсайт struma.com.
При обиск в къщата му са открити кокаин, хероин, амфетамини и канабис, както и електронна везна за мерене и систематизиране на опиатите.
Преди обиска в къщата служителите на реда задържали автомобил с 5-има клиенти, в единия е открит кокаин. При разпитите се оказало, че кокаинът е платен от лице на име Божидар П.
Опитните служители на реда неотложно тръгнали да търсят Божидар, който добре познават и го спрели в автомобил, в който пътувал и Трайчо Митов.
При персонален обиск в Божидар е открит опиат, а след това в дома му още над 30 дози кокаин. Акцията завършила с обиска в дома на Бичкията, който се оказал основният дистрибутор. Трайчо Митов е арестуван. Предстои гледане на мярката му за неотклонение.
Това е следващият сериозен удар на полицията в Петрич и региона. Преди няколко дни бе разрушен канала на известния наркотрафикант Огнян Атанасов от село Тополница.
Заедно с него бяха задържани и 5-има от неговите дилъри. В село Тополница предходната година бяха разобличени и задържани 3-ма от най-активните разпространители, които към този момент имат каузи в съда след арестите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР