Депо за гориво в Западна Русия беше засегнато от дрон,

...
Депо за гориво в Западна Русия беше засегнато от дрон,
Коментари Харесай

Дрон удари склад за гориво в Западна Русия

Депо за гориво в Западна Русия беше наранено от дрон, който провокира пожар, заяви районният губернатор рано- едно от няколкото украински набези, осъществени през нощта.

Дронът " се е разрушил в Орлово. Нападнато е оборудване на горивно-енергийния комплекс. На място работят специфични служби за преодоляване на пожара. Няма потърпевши ", написа регионалният шеф Андрей Кличков в приложението за известия Telegram.

Местните медии оповестиха, че нападението е станало към 3:00 ч. локално време (00:00 ч. по Гринуич).

Според чиновник на службите за незабавна помощ, представен от съветската държавна осведомителна организация РИА Новости, се е запалила цистерна, съдържаща петролни артикули.

Украински безпилотни самолети нападнаха и съветската област Белгород, покрай украинския град Харков, като съгласно губернатора на тази област не са предизвикали пострадвания.

" Белгородска област беше атакувана от украинските въоръжени сили благодарение на безпилотни летателни апарати, които пуснаха 4 взривни устройства. В резултат на гърмежите няма потърпевши, само че има щета на електропровод ", съобщи Вячеслав Гладков в Telegram.

Според Гладков седем общини са останали без електричество вследствие на нападението.

Освен това над Тулска област, южно от Москва, е бил погубен безпилотен аероплан, оповестяват от районното министерство на сигурността, представени от формалната осведомителна организация ТАСС.

Губернаторът на Курска област, също покрай украинската граница, разгласи, че два украински дрона са били свалени от съветските сили. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР