Департаментът за национална сигурност - DHS на САЩ издаде нов

...
Департаментът за национална сигурност - DHS на САЩ издаде нов
Коментари Харесай

САЩ издаде предупреждение за вътрешна терористична заплаха

Департаментът за национална сигурност - DHS на Съединени американски щати издаде нов бюлетин за предизвестие за тероризъм в сряда, в който предизвестява за вероятни офанзиви от локални екстремисти , обхващащи идеологическия набор, само че насърчени от по-рано този месец, оповестява " Вашингтон таймс ".

Няма информация за съответен скрит план , споделиха от отдела, само че събитията накара анализаторите по сигурността да се тормозят задоволително, с цел да насочат на предизвестието.

Бюлетинът показва като тревожни фактори , опасенията по отношение на президентския преход , продължаващите диспути по отношение на рестриктивните мерки за прекъсване на ковид и митингите за потребление на мощ от полицията през последната година.

" В момента има нараснала опасност за Съединените щати, която евентуално ще продължи и през идващите седмици . DHS не разполага с информация, посочваща съответна и действителна интрига. Въпреки това, през последните дни продължаващите бурни безредици и ние към момента сме загрижени, че хора, разочаровани от държавните управляващи и промяната на президентската власт, както и с други искания и по идеологически аргументи подклаждани от погрешни изказвания, могат да продължат да се активизират необятна гама от идеологически стимулирани участници, които да подтиква или да правят принуждение ", се споделя в изказването.
 Макконъл: Тръмп предизвика протеста в Капитолия
Макконъл: Тръмп предизвика протеста в Капитолия

Лидерът на републиканците в Сената: Тълпата бе хранена с лъжи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР