Департаментът по труда и пенсиите (DWP) ще изпрати предупредително писмо

...
Департаментът по труда и пенсиите (DWP) ще изпрати предупредително писмо
Коментари Харесай

DWP ще изпрати предупредителни писма на 500 000 кандидати за обезщетения като част от мащабна промяна на обезщетенията

Департаментът по труда и пенсиите (DWP) ще изпрати предупредително писмо на половин милион претенденти за компенсации през идващите няколко месеца.

Онези, които би трябвало да получат писмото, са тези, които претендират за наследени компенсации. В момента DWP реалокира хората, претендиращи за шест компенсации за по-възрастни, към Universal Credit. Процесът на прекачване е прочут като „ Управлявана миграция “ и DWP ще ускори напъните си за пренасяне на хора тази година, като изпрати повече вести за миграция сред април и септември.

След като получите подобен, ще имате единствено три месеца, с цел да подадете иск за Universal Credit. DWP предизвести, че в случай че не предприемете дейности преди този краен период, рискувате да загубите настоящото си право на обезщетение. Тези, които претендират за подкрепяне на приходите, данъчни заеми и жилищни помощи, ще получат вести за миграция от април, тези, които претендират единствено за жилищни помощи, ще се свържат през юни, а тези, които претендира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР