Дензъл Уошингтън се завръща в ролята си в Закрилникът“. Снимките

...
Дензъл Уошингтън се завръща в ролята си в Закрилникът“. Снимките
Коментари Харесай

Закрилникът 3 събра Дакота Фанинг и Дензъл Уошингтън

Дензъл Уошингтън се завръща в ролята си в „ Закрилникът “. Снимките на второто продължение на кино лентата започнаха и първите фрагменти от снимачната площадка демонстрират Уошингтън и колежката му Дакота Фанинг, написа БГНЕС.

Режисьор на " Закрилникът 3 " е Антоан Фукуа, който е създател и на първите две елементи на кино лентата. Героят Робърт Маккол на Дензъл Уошингтън се оказва на рискова задача в Европа. Фукуа сподели, че от много време е желал да изведе героя на Дензъл Уошингтън отвън Съединени американски щати и да го вкара в премеждие по света.

Denzel Washington and Director Antoine Fuqua are back for, joined by Dakota Fanning and Gaia Scodellaro. Now in production on the Amalfi Coast, Italy.
— The Equalizer (@TheEqualizer)

Режисьорът сподели, че възнамерява фотоси в Сардиния и се надява да откри някои дребни приморски селца. Само от това наподобява, че феновете ги чака много по-различно преживяване от предходните две елементи.

" Закрилникът 3 " събира още веднъж Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг, откакто двамата работиха дружно в " Мъж под прицел " от 2004 година Фукуа стига до концепцията за кастинга по време на телефонен диалог с Уошингтън. Двамата разговаряли за починалия Тони Скот, когато диалогът се насочил към Фанинг. Фукуа сметнал, че би било страхотна концепция да събере още веднъж Уошингтън и Фанинг за идното продължение.

Филмът " Мъж под прицел " се концентрира върху Джон Криси на Дензъл Уошингтън; някогашен офицер от Централно разузнавателно управление на САЩ, трансформирал се в телохранител, който потегля на задача за възмездие, откакто деветгодишната му подопечна е отвлечена в Мексико сити. При излизането си филмът получи като цяло смесени мнения от рецензията. С течение на годините той бе оценен от феновете на киното и се счита за един от най-недооценените филми на режисьора Тони Скот.

Филмът " Мъж под прицел " от 2004 година в действителност е акомодация на романа на Ей Джей Куинел от 1980 година Забавно е, че Фукуа е бил считан за любимец за режисьор на кино лентата, само че в последна сметка студиото взема решение да наеме Скот. Филмът донесе на Дензъл Уошингтън номинация за премията NAACP Image Award за най-хубав артист.

Подробностите по отношение на героинята на Фанинг в " Закрилникът 3 " се пазят в загадка. Предстоящото продължение идва след премиерата на телевизионния сериал „ Закрилникът “ по CBS на 7 февруари 2021 година Дензъл Уошингтън не взе участие в сериала, в който взе участие Куин Латифа.

„ Закрилникът “ се трансформира в много печеливш франчайз за Sony Pictures.

Първият екшън с Дензъл Уошингтън събра над 192 млн. $ в международен мащаб при бюджет на продукцията от 55-73 млн. $. Вторият филм завоюва почти същата сума.

Дензъл Уошингтън е работил с Антоан Фукуа по няколко плана в кариерата си. В допълнение към франчайза, двамата са си сътрудничили в „ Тренировъчен ден “ от 2001 година и „ Великолепната седморка “ от 2016 година Ролята на Уошингтън в " Тренировъчен ден " донесе на артиста премия " Оскар " за най-хубав артист.

Филмт „ Закрилникът “ трансформира Дензъл Уошингтън в екшън звезда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР