Денят ще започне със слънчево време, но след обяд над

...
Денят ще започне със слънчево време, но след обяд над
Коментари Харесай

Времето: Слънчева сутрин, дъждовен следобед

Денят ще стартира със слънчево време, само че след обяд над доста места още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни, в обособени региони интензивни превалявания и гръмотевици, сочи прогнозата на прогнозата на Националния център по метеорология и хидрология. Ще има условия и за градушки. От запад-северозапад ще духа слаб до сдържан вятър. Максималните температури ще доближават до 32-34 градуса в Източна България, по-ниски с към 7 градуса на запад.

Предимно слънчева ще бъде сутринта и над планините, като в следобедните часове над масивите от Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, съпроводена с краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Вятърът ще бъде до сдържан. Максимална температура на 1200 метра ще доближава до 19 градуса, а на 2000 метра – към 13 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, като от север-северозапад ще духа слаб до сдържан вятър. Максимални температури ще бъдат сред 29 и 31 градуса. Температурата на морската вода ще е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Днес слънцето изгря в 06:14 часа и ще залезе в 20:51 часа. Продължителност на деня - 14:36 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР