Денят ще премине под влиянието на тригона на Меркурий с

...
Денят ще премине под влиянието на тригона на Меркурий с
Коментари Харесай

В този ден добрите молитви биват чути

Денят ще премине под въздействието на тригона на Меркурий с Уран – това носи интелектуален напредък.

Този аспект ще окаже въздействие върху мисленето, което може да бъде креативно и автентично. Може да бъдете осенени от неочаквани интуитивни прозрения или да ви сполетят гениални хрумвания. Ще се усилят положителните вести. Подходящо е за взимане на решения и преговаряне.

Луната е в символ Телец до 01:34ч на 27 декември

Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието. Освен това стават по-нежни и милостиви. Да се заобикалят нестимулираните дейности и местата, където има доста хора. За да повишите и подобрите настроението, би трябвало да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка.

11 лунен ден до 14:06ч на 25 декември (от 13:42ч на 24 декември)

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Не се предлага въздържан метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Трябва да се внимава да не се правят лекомислени неща. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

11-ти лунен ден има мощна сила, която в случай че не бъде вярно овладяна, може да сътвори задоволително спорове. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си.

При поява на всевъзможни здравословни проблеми да се вземат неотложно ограничения. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

12 лунен ден от 14:06ч на 25 декември до 14:32ч на 26 декември

Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго.

Благоприятно е за другарство и за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена

10 безоблачен ден – Още от сутринта се настройте на положителна вълна, което ще внесе мир и успокоение в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Хармонизирайте се и ще съумеете да повишите вибрациите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР