Денят ще е успешен във всяко едно отношение за една

...
Денят ще е успешен във всяко едно отношение за една
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Денят ще е сполучлив във всяко едно отношение за една от зодиите, друга потегля на сантиментално странствуване, а трета ще получи покачване в службата.

Ето какво вещаят звездите за днес:  

Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На процедура са Ви доставяли всички и всичко. За благополучие в този момент ще имате задоволително време, с цел да се изолирате от тези, които са правили в последно време единствено неща, които да Ви работят на нервите. За себе си към този момент сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това оптимално, и не се тормозете да поканите и приятелите, с цел да се причислят към Вас, написа

Телец

Има време да работите за популярност, а през днешния ден прекарайте свободното си време рационално и за наслаждение. Ще Ви се появят нови хрумвания, а силите Ви ще бъдат задоволителни, с цел да се справите с всички запланувани задачки и действия. Наистина, за цялостен триумф би трябвало да можете да овладеете страстите си. Ако те вземат връх над разсъдъка, разочарованията и споровете са неизбежни. Преживяванията може да бъдат задоволително мощни, с цел да доведат до неразположение. Денят е подобаващ за настоятелен контакти, подписване на покупко-продажби и взимане на значими решения, отнасящи се до персоналния живот. Ако имате подрастващи деца, би трябвало да поговорите с тях по отношение на проектите им за бъдещето. Това може да дефинира и Вашите дейности за недалечно време.
 

Близнаци

Дали ще Ви бъде удобно от това или не - няма значение, само че през идващите няколко дни ще се окажете в центъра на вниманието. По-добре се примирете с този факт и подгответе и своя обичан човек. Ако той се движи задоволително покрай Вас, може и да успее да „ хване ” и за себе си малко от светлината на прожекторите. Ако би трябвало да сме почтени, има и по-приятни неща от възхищението на тълпи поклонници. Изглежда вие двамата нямате различен избор, с изключение на да затегнете коланите и да се усмихвате по-широко.
 

Рак

През този ден Вашият обичан човек може да постъпва несъответстващо и непредсказуемо. Но единствено не за Вас: неговите модели на държание сте изучили доста от дълго време и ги знаете наизуст. Ще се наложи май да обяснявате на обкръжаващите кое какво значи и за какво го прави, и дори да ги предупреждавате за вероятни рискове.
 

Лъв

Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.
 

Дева

Напрегнат ден. Личните връзки навлизат в комплицирана фаза и с цел да се стигне до сериозен спор, е задоволителна единствено дребна искрица различие. Конфликти ще има даже и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще съумеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви комплицирани проекти за този ден: вероятността да съумеете да ги реализирате, не е задоволително огромна. Пестете силата си и не започвайте огромни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.
 

Скорпион

През този ден Вашият обичан човек ще се държи като същинско дете - малко и капризно. А Вие ще се наложи да се държите като грижлива, само че строга майка:да го галите, да го възпитавате, и най-много да го обичате. Иначе той ще се измъкне от Вашия надзор, и в никакъв случай повече няма да се върне...
 

Стрелец

Днес на Вашия обичан човек ще се коства че гледа през Вашите очи и схваща всичко, което желаете да извършите и за какво тъкмо го желаете. Постарайте се да не му се смеете доста мощно и гръмко, въпреки че изводите му ще бъдат тук-там наивни, тук-там -погрешни. Може пък за нещо ще се окаже прав?
 

Козирог

Днес Вашия обичан човек ще Ви опише някаква история от своя персонален живот, която напълно няма да Ви визира. Може би си има загадка поклонничка или самичък е станал поддръжник на някого?... Постарайте се да извлечете оптималната изгода от този прям диалог.
 

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.
 

Риби

През първата половина на денонощието може да сте мързеливи или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, несъмнено, може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване предпочитание за бурна активност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете доста предприемчиви и ще употребявате всички вероятни пътища за реализиране на новата цел, в това число о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността, раздразнителността и несъразмерната самонадеяност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР