Денят ще е успешен в личен план за една от

...
Денят ще е успешен в личен план за една от
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Денят ще е сполучлив в персонален проект за една от зодиите, на друга ще донесе пари, а на трета - нов обичан.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Опитвате се да се възползвате от своите усеща, вместо да се опитате да ги разберете? Това е нездравословно както за физическото, по този начин и за душевното Ви здраве. Направете най-малко една дребна крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете назад бисквитките, които автоматизирано сте взели, с цел да си помогнете в оправянето със напрежението. Ако доста Ви се желае, можете да си ги хапнете по-късно. А през днешния ден си помислете, какво е провокирало това Ваше положение. Дали в действителност това е физически апетит? Много е подозрително....

Телец

В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!
 

Близнаци

Денят е обвързван със обилни промени в професионалната сфера, и единствено от Вас зависи, дали те ще бъдат положителни. Сега от Близнаците се изисква преди всичко да бъдат по-умни, да се приспособяват към събитията и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, съперниците набират точки, реализират победи, и завоюват благосклонностите на Вашите неотдавнашни съдружници. Очакват Ви доста проблеми и грижи. Усещането на отмалялост и желанието да захвърлите всичко стартирано, ще се появи още в средата на деня. Но не би трябвало да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.
 

Рак

Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия - семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно.
 

Лъв

Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.
 

Дева

Звездите изрично не Ви предлагат да изнасяте лекции и да четете „ конско ” на празно място... Когато водите спор по световни въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, тъй като поради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате непримиримост и неизменност и отбраните своята позиция по въпроса, който по никакъв метод не може да бъде наименуван дреболия, доста ще Ви почитат.
 

Везни

Бъдете деликатни, когато пътувате, тъй като всяко пътешестване може да бъде обвързвано с неприятни катастрофи, спорове и други комплицирани обстановки. Денят не е подобаващ и за решение на финансови въпроси, защото сте склонни да се „ облягате ” на неправилни разсъждения и заключения, а рационалните препоръки да игнорирате. Днес ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с околните си и това ще е заради обстоятелството, че не чувате никого другиго, с изключение на себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подобаваща за посещаване на всемирски мероприятия.
 

Скорпион

Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.
 

Стрелец

Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.
 

Козирог

Днес очевидно не би трябвало да вярвате на своя интуиция, тъй като има възможност много подло да Ви излъже. Затова е най-добре да се облегнете на вътрешния глас на Вашия обичан човек, или последвайте съвета на оня, на който се доверявате. Тогава ще имате опция да изживеете деня без каквито и да било неприятни сърпрайзи.
 

Водолей

През този ден Вашия обичан ще се окаже доста благонадежден човек. С него даже и за секунда няма да се страхувате, защото ще бъдете твърдо уверени, че нищо неприятно няма да Ви се случи. Впрочем, не би трябвало да се отпускате прекомерно доста, другояче напълно не бихте могли да минете без него.
 

Риби

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР