Денят над Пловдив ще е облачен и студен. Не се

...
Денят над Пловдив ще е облачен и студен. Не се
Коментари Харесай

Намръщен и студен петък, ето кога ще пекне слънце



Денят над Пловдив ще е заоблачен и леден. Не се чакат превалявания. Такова ще е и времето над останалата част на страната. Слънцето ще се покаже единствено в Западна и Югозападна България. Минималната температура ще е минус 5, а оптималната - към 1 градус.

Валежите от сняг над по-голяма част от планините ще спрат. В Родопите ще е облачно с минимални температури от минус 8 градуса. Максималните няма да скочат над нулата. Такова време се чака и в региона на Предбалкана и Подбалкана, като в Габрово оптималните температури едвам ще доближат минус 8 градуса.

Съботният ден също ще е леден. Минималните температури през нощта ще паднат до минус 6 градуса. Максималните ще се задържат към 1 градус. Около обяд и в ранните следобедни часове слънцето ще се покаже. Ще духа слаб вятър със скорост до 2,2 м/с.

В неделния ден се чака слънцето да изгрее. Температурите ще се повишат с няколко градуса и оптималните ще са до към 4. Минималните ще са минус до 1 градус. Слънчево ще бъде и над останалата част на страната.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР