Денят на 5 декември 2020 г. ще премине под влиянието

...
Денят на 5 декември 2020 г. ще премине под влиянието
Коментари Харесай

Карта таро за деня, 5 декември

Денят на 5 декември 2020 година ще премине под въздействието на таро карта " Обесеният човек ", която се свързва с приемането на ориста, възприятието за дълг и търпението. Човек може да бъде стеснен от събитията и това ще стане причина за неговото примирение.
Арканата вещае липса на власт и надзор, само че в същото време с това се свързва и с същинската смирена подготвеност за приемане на смяната. Посланието на тази карта е следното: " Ако светът се е обърнал с главата надолу, направете същото ".
На процедура " Обесеният човек " значи нужда от научаване на нови неща. Ето какво въздействие ще окаже тази карта върху другите аспекти на живота ни в деня на 5 декември 2020 година
Работа
Арканата вещае несполуки в работата - проблеми със здравето поради осъществяване на служебния дълг, загуба на пари или насила на извършите нещо, което не желаете.
На този работата няма да ви носи нито триумф, нито вероятност.
Ако се занимавате със личен бизнес, насочете вниманието си към проучване на нови области и ексцентрични решения.
Голямата част от плановете ще са застрашени от наложително прекъсване, нормално заради незадоволително финансиране или закъснение.
Пари
На 5 декември се пазете от нерентабилни вложения и недомислени разноски. Възможни са огромни загуби, в това число загуба на жилището или източниците на приход.
Денят се свързва и с нараснал риск от финансова машинация и сключване на обременяващо съглашение.
Любов и взаимоотношения
Кризата няма да подмине и любовните взаимоотношения.
 5-те зодии, които ще се сгодят през 2021 година 5-те зодии, които ще се сгодят през 2021 година
В любовта хубавите неща стават, когато въобще не се надяваш и нищо не очакваш. Точно тогава идва верният човек, хубавите страсти и прочие..
Вероятно ще се окажете принудени да жертвате своите стремежи в името на бъдещето на връзката ви. Но помислете дали това си коства.
Връзките, които „ висят на косъм “, евентуално ще приключат.
Денят ще е неподходящ и за самотните, които дълго време търсят сродната си душа. Но те за следващ път ще останат разочаровани.
Здраве
Картата се свързва с влошено здравословно положение. Не са изключени недоволства поради хронични болести, психологични разстройства. Внимавайте, тъй като " Обесеният човек " вещае тежки контузии. Пазете се от травми!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР