Денят на 17 януари ще премине под влиянието на таро

...
Денят на 17 януари ще премине под влиянието на таро
Коментари Харесай

Карта Таро за деня, 17 януари

Денят на 17 януари ще премине под въздействието на таро карта " Кралица на чашите ". Тя се свързва с мощната вътрешен глас, достигаща до равнището на ясновидство.
Сред останалите смисли на арканата са податливост към съпричастност, алтруизъм и излекуване. Сънищата на този ден ще са оракулски.
" Кралицата на чашите " значи и достигането на ново равнище в разбирането на събитията в живота ни.
Тя поучава да поглеждате по-често в душата си, да търсите отговори в подсъзнанието и интуицията си. Картата приказва за илюзия, живот в измамлив свят и податливост към отдалечаване от действителността.
Свързва се още с неуважение към традициите и законите, неправилното използване на знанията. Понякога предсказва операция на страстите, игра на усеща, изменничество и злословия.
Пазете се от отмъщението на жена, която е била афектирана в предишното. Не позволявайте компликациите да трансформират характера и мнението ви по значими въпроси.
Ето какво въздействие ще окаже таро картата " Кралицата на чашите " в другите сфери на живота ни в деня на 17 януари.
Работа и пари
 Най-голямата загадка на всяка зодия Най-голямата загадка на всяка зодия
Кой в случай че не дамите знаят най-добре по какъв начин да прикриват същинските си страсти. Астролозите разкриха какво крият дамите от другите зодии....
Основното значение на картата се свързва с оставането неподвижен.
Време е да превърнете гения си в част от специалността ви. Денят ще е сполучлив за писатели, художници, артисти, артисти, радиоводещи или музиканти.
Внимавайте с парите. Обмисляйте добре покупките, които ще извършите през днешния ден.
Любов и взаимоотношения
Картата се свързва с доверието сред сътрудниците, вниманието към потребностите на другия. Арканата предсказва, че във връзката ви чака прелестен интервал: доближаване, нараснало доверие в колегата и взаимни усеща.
 ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 16-17 януари ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 16-17 януари
Овен Очаквайте доста усъвършенстване на любовния фронт. До края на уикенда ще се чувствате, само че и ще изглеждате по-одухотворени. Телец...
Тези, които не са сигурни в усещат на колегата си, евентуално ще бъдат измъчвани от терзания за раздробяване на връзката.
Здраве
По отношение на здравето арканата не изключва недоволства, свързани с хронични болести. Пазете се от инфекции и болести, протичащи с висока температура.
Съвет на картата
Научете се по какъв начин да намерите салдото в душата си. Покажете хубостта и цената на възприятията си. Отворете сърцето си, само че не позволявайте на всеки да влезе в него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР