Денят, който тенис феновете у нас очакваха с нетърпение, най-после

...
Денят, който тенис феновете у нас очакваха с нетърпение, най-после
Коментари Харесай

Андреев, Донски, Нестеров и Laver Cup: Коментирайте днешните мачове


Денят, който тенис почитателите у нас чакаха с неспокойствие, най-сетне настъпи. Днес ще бъде сложено началото на тазгодишното издание на Sofia Open, като в квалификациите ще забележим двама българи.

Александър Донски ще се изправи против международния №249 Андреас Сепи, като ще се стреми да вземе реванш от италианеца за загубата в пресявките предходната година. След това Пьотр Нестеров ще излезе против 270-ия в ранглистата Салваторе Карузо в дебютния си мач в шампионата.

След като вчерашният полуфинал на Адриан Андреев на Чалънджър шампионата в Генуа бе отсрочен поради дъжд, през днешния ден можем единствено да се надяваме, че времето в Италия ще бъде по-благосклонно. Третата ни ракета ще се изправи против 66-ия в света Тиаго Монтейро, а дуелът е плануван за 12:00 ч.

Днес ни чакат и нови зрелищни конфликти в Laver Cup. Програмата стартира в 14:00 ч. с мач на двойки сред Беретини/Мъри и Оже-Алиасим/Сок, след което Новак Джокович ще играе против Феликс Оже-Алиасим. Другите два мача на сингъл са Стефанос Циципас – Франсис Тиафо и Каспър Рууд – Тейлър Фриц.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР