Денят им започна с оперативка в Заседателната зала. След като

...
Денят им започна с оперативка в Заседателната зала. След като
Коментари Харесай

10 деца от училища в Силистра „работиха“ в общинска администрация

Денят им стартира с оперативка в Заседателната зала.

След като се срещнаха с титулярите на длъжностите децата прекараха деня в кабинетите на: кметът на Община Силистра – доктор Юлиян Найденов, ръководителят на Общински съвет – Силистра – доктор Мария Димитрова, зам.-кметът „Хуманитарни дейности“ – госпожа Мария Недялкова, зам.-кметът „Финанси и икономика“ – доктор Мирослав Тодоров, зам.-кметът „Устройство на територията“ – инж. Тихомир Борачев, секретарят – господин Ростислав Павлов, шеф на д-я „Хуманитарни дейности“ – госпожа Цветана Игнатова, шеф на отдел „Образование и юношески дейности“ – госпожа Виолета Динкова, шеф на отдел „Местни налози и такси“ – господин Красен Костадинов и специалист „ВОМ“ – Илияна Пейчева.
Членовете на Ученическия парламент на града ни се включиха в поднасянето на венци и цвета пред мемориалната стена на славата и паметника на 31-ви пехотен силистренски полк, във връзка 9-ти май – Деня на успеха.
В края на деня те се събраха още веднъж в кабинета на кмета доктор Найденов и споделиха усещанията си от динамичния ден. Учениците описаха за огромния размер документи, за характерните действия на всяка една от определените от тях длъжности, само че най-много всички те споделиха за другия взор, през който са видели работата на администрацията.
Всички възпитаници обявиха желанието си да повторят този ден.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР