Денят е подходящ за релакс и среща с приятели. Вижте

...
Денят е подходящ за релакс и среща с приятели. Вижте
Коментари Харесай

Денят е подходящ за релакс и среща с приятели

Денят е подобаващ за релакс и среща с другари. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешната събота.
Овен
Далеч не всички Ваши стремежи през това денонощие могат да се изпълнят. Свободата Ви ще бъде лимитирана от разпоредбите на поведение( да вземем за пример в публичните места), а и от професионалните правила и етикет. Възможно е да се натъкнете на съпротивата или осъждането на колегата, клиента, началника или на някой от родителите. Най-вече мъчително ще изживявате невъзможността, да следвате своите навици или неосъзнати импулси. В бизнеса позициите на съперниците може да имат доста повече издръжливост и надеждност, в сравнение с Вашите.
Телец
Идеално време за основаване на домакински уют и решение на битови въпроси. В работата, обвързвана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се чака усъвършенстване. Използвайте времето за повишение на своето културно равнище и за навестяване на мероприятия, свързани с изкуството.
Близнаци
Уморени сте. И толкоз сте изтощени, че за персонален живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя в действителност е богатство, което не би трябвало да се изпуска! На подобен героизъм ще се съгласят малко на брой.
Рак
Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е изцяло подобен, какъвто сте си го представяли. Нити е по-добър, нито е по-лош – просто е друг. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, тъй като другояче разочарованието може да се окаже доста мощно, а и несъвместимо със взаимния живот.
Лъв
През този ден доста ще Ви се желае да залепите на своя обичан човек някакъв етикет, който незабавно да Ви изясни всички особености на неговия темперамент. Напримет трудохолик. Или страхливец. Това не би трябвало да се прави: индивидът е доста по-разностранен и забавен, в сравнение с Вие желаете да си визиите.
Дева
Срещата с обичания човек ще премине много комплицирано. Той доста се е изменил за интервала, през който не сте се виждали, та въпреки и да са минали единствено няколко часа. И с този нов човек ще би трябвало да поддържате връзка, да бъдете дружно, да се целувате… Изпитанието няма да е от леките, само че Вие ще го преминете с достолепие!
Везни
Вашият обичан човек би трябвало да е паралелно с Вас освен в наслада, само че и в горест. Днес ще се появи неповторима опция да го изпробвате и в едната и в другата обстановка, а също и няколко промеждутъчни. Така ще си изясните, до какъв брой сте си нужни един на различен.
Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!
Стрелец
Убедете се в това, че тъкмо знете, къде звършва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.
Козирог
Вашият обичан човек през днешния ден ще поеме цялостна отговорност за всяко Ваше деяние или крачка. Съвсем ясно е, че може да извършите по този начин, че той да съжалява за това, в случай че се наложи да се срами за някоя Ваша постъпка, само че звездите напълно не Ви предлагат, да се държите по подобен метод. Нали отново ще се виждате?…
Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.
Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР