Денят е под господството на планетата на любовта - Венера.

Денят е под господството на планетата на любовта - Венера. ...

Фаза на луната днес, 14 май

Денят е под господството на планетата на любовта - Венера. От далечни времена този ден се смята за женски. Препоръчва се жените да си почиват и да не се товарят с нищо. 
Денят е подходящ за извличането на изводи и освобождаване от всичко ненужно. Това, което ще се отрази най-добре е да подготвите плановете си за следващата си седмица. 
Четвъртият лунен ден предполага нарастване на уменията за водене на дипломатични разговори. Затова той е подходящ за воденето на активни контакти и търговски операции. При взимането на решения ще е необходимо задълбочено мислете, а не повърхностни съждения. Тъй като това може да доведе до поемането на необоснован риск. 
Най-добре вършете работата си сами. Дейностите в екип няма да са толкова ефективни. Денят е благоприятен, за да оцените собствените си сили, за анализ и планиране на перспективите и на това, което може да направите в бъдеще. 
Внимателно преценявайте всяка своя стъпка, като обръщате внимание на всяко "за" и "против". Опитвайте се да спазвате баланс и хармония във всички сфери на живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com