Денят е под господството на планетата на любовта - Венера.

...
Денят е под господството на планетата на любовта - Венера.
Коментари Харесай

Фаза на луната днес, 14 май

Денят е под господството на планетата на любовта - Венера. От далечни времена този ден се счита за женски. Препоръчва се дамите да си почиват и да не се товарят с нищо. 
Денят е подобаващ за извличането на заключения и освобождение от всичко излишно. Това, което ще се отрази най-добре е да подготвите проектите си за идната си седмица. 
Четвъртият лунен ден допуска повишаване на уменията за водене на дипломатични диалози. Затова той е подобаващ за воденето на дейни контакти и търговски интервенции. При взимането на решения ще е належащо задълбочено мислете, а не повърхностни съждения. Тъй като това може да докара до поемането на голословен риск. 
Най-добре вършете работата си сами. Дейностите в екип няма да са толкоз ефикасни. Денят е удобен, с цел да оцените личните си сили, за разбор и обмисляне на вероятностите и на това, което може да извършите в бъдеще. 
Внимателно преценявайте всяка своя стъпка, като обръщате внимание на всяко " за " и " срещу ". Опитвайте се да спазвате баланс и естетика във всички сфери на живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР