Денят е добър повод да тестваме остроумието си, но наблюдавайки

...
Денят е добър повод да тестваме остроумието си, но наблюдавайки
Коментари Харесай

Маргарита Доровска: Смехът и хуморът стават все по-ключова форма на комуникация

" Денят е добър мотив да тестваме остроумието си, само че наблюдавайки действителността, ние сме провокирани какво да измислим, което да е по-изненадващо от новините, които четем ". Това сподели в ефира на  " Фокус "  и предаването и предаването  " Newsroom "  Маргарита Доровска, директор на музея " Дом на хумора и сатирата " в Габрово във връзка днешния международен ден на шегата. 

По думите й макар всекидневието на българина, той не е не запомнил да се смее. " Смехът и хуморът стават все по-ключова форма на връзка. Виждаме какъв брой доста комизъм има в интернет, на нас ни следва да открием такава галерия за карнавала, която е отдадена на хумора в интернет, който е един напълно друг род ", споделя Доровска.

" Наблюдава се, че обществото се радикализира, хората стават по-обидчиви. Колкото възприятието за комизъм става по-финно, толкоз пък друга група от обществото закостенява и губи способността си да се надсмива над живота ", каегорична е тя.

Тя показа, че обичаният й откъс, обвързван със смеха, несъмнено, е мотото на музея: " Светът е оживял, тъй като се е смял ", тъй като всекидневието е доказателство, да осъзнаваме какъв брой е правилно.

" Хуморът не е анестезия, само че оказва помощ да оказваме помощ по-леко през дните ", заяви Доровска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР