Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми.

...
Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми.
Коментари Харесай

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми

Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина.
Телец
В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!
Близнаци
Какво ли ви чака за напред, дружно с Вашия обичан човек? Така или другояче това няма да узнаете, даже и да имате подарък на вещател. Затова звездите Ви поучават, да не мислите за утрешния ден, а просто да се наслаждавате на днешния. А с гаранция ще има на какво да се наслаждавате!
Рак
Намирате куп мотиви за безредици и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било действителна работа. За благополучие, в близост има хора, на поддръжката и съдействието на които постоянно може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че обстановката не е по този начин безнадеждна, както Ви се е коствало, и още веднъж ще почувствате прилив на витална сила. Отношенията с обичания човек са динамични. Макар че не желаете да се карате, претенциите Ви един към различен са се понатрупали и са станали прекомерно доста, та отрицателни страсти ще пораждат много постоянно. Потърсете си занимания, помагащи да се възвърне душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?…
Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.
Дева
Днес би трябвало да вярвате в това, което ще Ви каже Вашия обичан човек, даже думите му да Ви се сторят извънредно неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близо до сърцето си и да действате в сходство с тях. За страдание това просто ще се наложи.
Везни
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и авторитетни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко позитивен факт може да стане присъединяване Ви в някакъв огромен неофициален план, истинска акция (например благотворителна), в презентация, в празник, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отхвърляйте от срещи с другари и от опцията да възобновите връзките с някогашни съидейници. За страдание денят може да бъде негоден от внезапно утежняване на самочувствието. Погрижете се за своето здраве и внезапно намалете натоварването, в случай че не желаете да се разболеете. По-дълъг престой навън би Ви се отразил прелестно.
Скорпион
Доста доста зависи от това, ще съумеете ли да намерите верен метод към създалата се обстановка. Старайте се да не избързвате нито с решенията, нито с реализацията им в живота: може да помислите и два, и три пъти – обстановката не изискава, да се бърза. За нови неща се залавяйте с цялата допустима съвестност и основателност. Във радостното въодушевление няма нищо неприятно, само че в случай че то повлече след себе си лековерие, може доста да изпуснете. Общуването с обичания човек ще изисква деликатност и тактичност. Не се дръжте по метод, който е противен на Вашата половинка.
Стрелец
През този ден не би трябвало да очаквате нищо изключително: основната му характерност е „ непоклатимост ”. Ще се развиват по-рано набелязани трендове, може да продължи работата по стартирани планове, а дори и да се стигне до тяхното довеждане докрай. Но за сметка на това с реализацията на нови хрумвания е по-добре да се изчака. Близките Ви през днешния ден ще са великодушни на сериозни забележки и то дори във връзка с Ваши хрумвания, които до наскоро са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, само че още до вечерта взаимното схващане ще се възвърне.
Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
Водолей
Приятно е да сте в центъра на внимание, само че за жалост надалеч не всички, които Ви следят, са настроени благосклонно: искащи да подлагат на критика също ще има премного. Постарайте се, да не преживявате прекомерно доста и да не взимате близо до сърцето това, което приказват завистници и недоброжелатели. Добро въодушевление и убеденост в себе си са най-хубавата отбрана от нападки. Възможни са удачни покупки, приятни дарове и сърпрайзи. За себе си ще припомнят остарели познати, искащи да възстановят връзките си. Вие ще решите, заслужава ли си, да се връщате към предишното, само че би трябвало да сте наясно, че старите различия рано или късно ще припомнят за себе си.
Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР