Денят днес ще бъде предимно облачен, без понижение на температурите.

...
Денят днес ще бъде предимно облачен, без понижение на температурите.
Коментари Харесай

Още един студен ден и иде топлата Коледа

Денят през днешния ден ще бъде най-вече заоблачен, без намаляване на температурите. Вятърът ще се усили в цялата страна, а тук-там се чака къс дъжд. Минимални температури -2, оптимални 6 гр.

На Коледа ще е слънчево и относително топло за края на декември . Дневните температури ще стигнат до 13°, а минималните ще са над нулата.
Коледната седмица ще ни зарадва с по-топло време нормалното за сезона . Вероятността за превалявания е дребна. В понеделник ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще са сред 10 и 14 градуса. Във вторник вятърът ще намалее. Валежи не се чакат температурите ще останат без смяна.

В сряда над страната ще остане най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред минус 4 и плюс 2 градуса, а оптималните сред 6 и 14 градуса.

В четвъртък ще настъпи захлаждане . Над цялата страна ще бъде най-вече облачно. Валежи не се чакат. Максималните температури ще са сред 5 и 13 градуса. В петък облачността ще намалее до променлива. Максималните температури няма да надвишават 10 градуса.

В събота над по огромната част от страна ще доминира променлива облачност. Температурите ще останат без смяна, а превалявания не се чакат. В последния ден на 2017 година над страната ще бъде най-вече слънчево и без превалявания. Минималните температури ще са сред минус 2 и плюс 3 градуса, а оптималните сред 9 и 13 градуса. /Марица.бг

тагове леден ден топла коледа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР