Денвър Нъгетс надви Портланд Трейл Блейзърс със 121:120 точки като

...
Денвър Нъгетс надви Портланд Трейл Блейзърс със 121:120 точки като
Коментари Харесай

Тройка в самия край на Мъри донесе успеха на Денвър над Портланд

Денвър Нъгетс надделя Портланд Трейл Блейзърс със 121:120 точки като посетител в поредна среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА).

В воин за „ буците “ се трансформира Джамал Мъри. Гардът, който дълго време лекува травма, сподели на какво е кадърен, когато вкара решителна тройка при 0.9 сек до края на сирената. Той приключи с 21 точки, като добави пет битки и осем асистенции към статистиката си. Над всички за отбора от Колорадо за следващ път бе Никола Йокич. Действащият повторен притежател на наградата за Най-полезен състезател в Лигата се размина на косъм с трипъл-дабъл – 33 точки, 10 битки и 9 асистенции. С 20 се регистрира Аарън Гордън, Брус Браун и Боунс Хайланд прибавиха надлежно по 10 и 13 пункта.

JAMAL MURRAY CALLED GAME
— NBA (@NBA)

Малко преди Мъри да наниже победната тройка, Деймиън Лилард бе осъществил от доста далечно разстояние в една от типичните си стрелби, само че това се оказа незадоволително за състава от Орегон. Лилард се раздаде оптимално, приключвайки с 40 точки и 12 асистенции, само че деветте му тройки и безгрешната пукотевица при изстрелите от наказателната линия – 7/7, не съумяха да донесат триумфа на Трейл Блейзърс. С 21 пункта се регистрира Юсуф Нуркич, а 18 и 12 надлежно прибавиха Джереми Грант и Джош Харт, само че Портланд си потегли със загуба.

В класирането на Западната конференция Денвър е четвърти с баланс 15-10, до момента в който Портланд е осми с 13-12.

В идващите си мачове Трейл Блейзърс одобряват Минесота Тимбъруулвс в събота вечер, до момента в който Нъгетс са домакини на Юта Джаз същата вечер.

Останалите резултати:

Маями Хийт – Ел Ей Клипърс 115:110
Сан Антонио Спърс – Хюстън Рокетс 118:109

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР