ДЕНВЪР (AP) — Джамал Мъри завърши с 22 точки, като

...
ДЕНВЪР (AP) — Джамал Мъри завърши с 22 точки, като
Коментари Харесай

Мъри отбелязва 22 точки, докато Нъгетс се състезават от Дончич и Маверикс 130-104

ДЕНВЪР (AP) — Джамал Мъри приключи с 22 точки, като 4 за 4 от диапазон от 3 точки, оказва помощ на Денвър Нъгетс да надпреварват незадоволително Далас Маверикс със 130-104 в понеделник вечерта.

Аарън Гордън завърза връх за сезона с 21 точки, до момента в който Никола Йокич добави осем точки, девет битки и седем асистенции в мач, в който титулярите на Нъгетс завоюваха четвърта четвърт. Резервната пейка на Денвър надмина запасите на Маверикс с разлика от 62-34, с цел да помогне на Нъгетс да се възстановят след домакинска загуба от Оклахома Сити през уикенда.

Водейки със 77-70 с 6:48 оставащи в третия, Нъгетс се отдръпнаха със силата на серия 21-10, с цел да затворят четвъртината. Мъри оказа помощ за запалването на основната серия и имаше 10 точки в интервала. Той намира чувството си за пукотевица, откакто се справяше с травми на бедрото и глезена през този сезон.

Лука Дончич вкара 22 от своите 38 точки през втората четвърт, с цел да резервира Далас близо. Той имаше и 11 битки. На Маверикс липсваха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР