Денонощният показател в САЩ на заразените с коронавирус нарасна до

...
Денонощният показател в САЩ на заразените с коронавирус нарасна до
Коментари Харесай

САЩ: Рекорд на денонощни COVID хоспитализации

Денонощният индикатор в Съединени американски щати на инфектираните с ковид набъбна до рекордно високо равнище от средата на февруари тази година. Това демонстрират данните, оповестени на уеб страницата на Федералния център за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати.

На 28 юли 6837 души са били настанени в лечебни заведения с COVID-19. Това е най-високият индикатор от 18 февруари на тази година, когато след внезапен скок през януари броят на хоспитализациите спадна до 6800 дневно и продължи да понижава последователно напролет. През юни и началото на юли междинният дневен брой нови хоспитализации в страната беше към 2000.
 Повечето американци поддържат наложителната имунизация Повечето американци поддържат наложителната имунизация
Цели 68% от записаните гласоподаватели в Съединени американски щати поддържат концепцията за наложителна имунизация против ковид. Това заяви вестник Hill, по...

Във вторник центърът предложи на изцяло имунизираните американци да „ носят маски на закрито и на публични места ”, където има доста и бързо разпространяване на вируса “. През май центърът бе разрешил на изцяло имунизирани поданици на страната да не носят маски в множеството случаи.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР